Ready to live out loud

samenwerkingen

De kracht van samen.

Wat is er leuker dan andere mensen tegenkomen die dezelfde visie en waardes delen en met wie je samen mooie dingen kan creëren? In de afgelopen jaren heb ik het geluk gehad om samen te mogen werken aan vele leuke projecten met toffe mensen. Het geeft me veel energie om iets samen te kunnen neerzetten. Hieronder kan je lezen over een aantal van de mooie samenwerkingen die zijn ontstaan. Mocht je zelf ook een idee hebben, of denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Voel je dan vrij om contact op te nemen. Ik hoor je graag!

Iki Guides

Ikiguides is het prachtige gezondheidsplatform van Jorn Bosma en Lars van den Nieuwenhoff. Ze delen hier hun eigen zoektocht naar optimale gezondheid en bieden cursussen en workshops aan op dit gebied. Hoofdonderwerpen zijn epigenetica, de kracht van aarden en de zon, en het beschermen tegen EMFs en onnatuurlijke straling. Inmiddels is er ook een eigen app en community, de Ikitribe, waar gelijkgestemden samenkomen en kunnen leren over gezondheid in de breedste zin. Ik ben als holistic healing guide aangesloten bij het Ikitribe platform en schrijf artikelen over mind & spirit. Voorbeelden van blogs die ik heb geschreven kun je hier vinden.

Wil je ook meer leren over gezondheid en verbinden met de leukste mensen? Meld je dan hier aan voor de Tribe, of lees hier meer.

Starfish Health

Starfish Health is een platform waar aanbieders van complementaire geneeswijzen verzamelen om makkelijk aanbieders van zorg in je buurt te kunnen vinden. Ik ben bij Starfish aangesloten als Ambassadeur EFT, en ben in die hoedanigheid de hoofdcontactpersoon en schrijver van alles wat met deze healingtechniek te maken heeft. Mijn persoonlijke pagina vind je hier. Ook schreef ik blogs voor Starfish, die vind je onder andere hier.

co-founder Ikiguides

Het is een bijzondere ervaring om met Dimphy samen te werken. Hoe beter ik haar leer kennen, hoe meer bewondering ik heb voor haar kennis en ervaring. Daarnaast waardeer ik de zuivere en dienende manier waarop ze haar skills inzet om zowel anderen en mij te begeleiden op het pad van spirituele ontwikkeling. Dimphy heeft me nu al zoveel dichter bij mezelf gebracht. Ik weet zeker dat ze jou daar ook mee gaat helpen!

Envol App

Envol is een prachtige app, opgericht door Julie en Tim. Julie heeft zelf een hele reis afgelegd van ziekte naar gezondheid. In de app heeft ze alles verwerkt wat ze zelf nodig had om beter te worden. Zo vind je in de app visualisatiemuziek, 3D sound journeys, geleide meditaties en een scoresysteem om o.a. bij te houden hoeveel zonlicht, gezond eten en mentale rust je hebt genomen op een dag. Op de visualisatietrack ‘Forgive’ en de 3D sound journey ‘Call of the ocean’ ben ik te beluisteren als zangeres. Download de app hier en probeer hem 30 dagen gratis met de code Envol30.

Uma Nomad

Ik krijg vaak de vraag waar ik de leuke jurkjes vandaan heb die ik altijd draag en het antwoord is: van Uma Nomad! Ik heb zelf jaren geen kleren gekocht omdat ik me zeer bewust was van de negatieve impact van de kledingindustrie op het klimaat en de vaak slechte werkomstandigheden van de kledingmakers. Toen ik Uma Nomad tegenkwam was dat echt een opluchting. Eindelijk had ik een merk gevonden dat betaalbare kleding maakte, unieke stukken gemaakt van afgedankte sari’s, vervaardigd door mensen die een eerlijk loon krijgen. Shop ze hier.

Gebruik code Dimphy10 voor 10% korting en guilt free shoppen 🙂

co-founder Envol App

It’s been a great pleasure working with Dimphy: we recorded some musical content for our wellness app and we were very happy with her input and what she delivered, very much in line with the brief. Dimphy showed great work ethics and delivered extremely qualitative content. We definitely recommend Dimphy and would work with her again in the future!

Scroll naar boven