Ready to live out loud

Mijn reis

Gedreven, creatief, zorgzaam, intuitief. Ik begon ooit op aarde als een blije baby ;). Ik klapte voor mezelf als ik iets goed deed, schaterlachte wat af en zag er altijd vrolijk uit. Maar niet alles was wat het leek. Ik had voortdurend darmproblemen, allergieën en kon moeilijk eten en drinken binnenhouden. En wat als baby begon nam meer serieuze vormen aan naarmate ik ouder werd.

Hashimoto, PDS, HS, Astma, Allergie, Slaapstoornis, PCOS, angst, depressie, PTSS en Dysautonomie. Het zijn allemaal labels die zich in mijn tienerjaren opstapelden en die er toe leidden dat ik al vanaf mijn 19e veelal op bed kwam te liggen. Mijn hart, spijsvertering. longen, noem het maar op: het functioneerde niet goed. Met weinig energie en veel pijn sleepte ik mezelf voort van dag tot dag, leunend op mijn ouders om te kunnen overleven. 

Mijn lichaam ging uit de ‘Freeze’-modus

en ik vond de rust om te beginnen met herstellen..

Tot 3 keer per week was ik te vinden in het ziekenhuis om 1 van mijn 12 artsen te bezoeken of voor een spoedopname. Diep van binnen voelde ik sterk dat ik kon genezen en ik probeerde alles met diëten en complementaire geneeswijzen. Alle energie die ik had, gebruikte ik om te lezen en onderzoek te doen naar genezing. Tot het keerpunt kwam op mijn 25e.

Ik vond de boeken van Medical Medium en switchte naar een volledig plantaardig dieet. Ik voelde me meteen beter en wist dat dit het antwoord was. Mijn lichaam ging uit de ‘Freeze’-modus en ik vond de rust om te beginnen met herstellen. Hierdoor ontstond ook ineens de ruimte voor alle onverwerkte emoties en trauma van de jaren daarvoor om naar boven te komen. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk helemaal niet wist wat ik hiermee aan moest en hoe ik dit het beste kon verwerken, en zo ontstond een hele nieuwe zoektocht.

Ergens in deze periode begon ik ook ineens een zachte aanmoediging te ervaren. Waar ik eerst heel negatief over mezelf was en voortdurend kritische gedachten had, hoorde ik hier ineens een liefdevol geluid doorheen komen. Een geluid dat me aanmoedigde en altijd klaar stond met wijze woorden. Na een bijzondere ervaring tijdens een wereldwijde vredesmeditatie voelde ik een warmte naar boven rijzen in mijn lichaam en ik hoorde het woord ‘kundalini’.

Ik voel me humbled dat ik in mijn werk

een stukje mee mag lopen op iemands reis..

Vanaf dat moment wist ik zeker dat er ‘iets was’ en ben ik dit verder gaan onderzoeken en ontwikkelen. Ik bleek te kunnen communiceren met hogere guidance en mijn 3e oog was behoorlijk geopend. Alles wat ik vroeger al kon maar wat tijdens mijn ziekte weg was (het aanvoelen van ruimtes, mensen etc) kwam terug x 100. Uitdagingen, wanhoop, maar ook momenten van extreme verbinding wisselden elkaar af totdat ik ook hier meer mijn weg in begon te vinden.

De afgelopen jaren heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van (leefstijl)coaching, medische kennis en intuïtie (intuitief healen en readen), zodat ik mensen zo goed mogelijk kan helpen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik alles waar ik doorheen ben gegaan mocht gaan inzetten om het pad voor anderen wat lichter te mogen maken. Ik voel me humbled dat ik in mijn werk een stukje mee mag lopen op iemands reis, en nieuwe paden en mogelijkheden mag laten zien. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en het leven is zeker niet altijd makkelijk, maar het mooiste van deze aardbol is dat we niet alleen zijn en dat je niet altijd alles zelf hoeft te doen en dragen.

In verbinding. Samen. Met compassie en liefde. Voor jouw hoogste goed en het hoogste goed van allemaal. In zachtheid. Veel zachtheid. Zo mag het ook en dit is wat ik voor jou wens.

Scroll naar boven