Ready to live out loud

werk met mij

Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen?

Op deze pagina heb ik mijn huidige aanbod staan. Ik vind het erg belangrijk dat zowel jij als ik een match voelen als we samen gaan werken. Ik ben ervan overtuigd dat je het beste geholpen bent als je je gezien en gehoord voelt. Ben jij benieuwd wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Plan dan via de knop hieronder je gratis discovery call in of bekijk het aanbod. Liefs!

Belinda

Kort geleden heb ik een reading van Dimphy mogen ontvangen. De antwoorden die zij kon geven op mijn vragen vond ik erg helder en direct. Wat mij raakte was Dimphy’s liefdevolle aanwezigheid toen ze mij de reading ‘teruggaf’.  Ik voelde me gezien en weer een stukje verder gedragen. Ik vind het mooi dat ze “down to earth” is en tegelijkertijd hoog afgestemd. En voor iemand die relatief jong is, neemt ze een grote bak levenservaring mee. Ik ben blij met de reading en de ervaring!

1 op 1 sessie

Je gedragen, gezien en gehoord voelen. Dat is wat ik voor jou wens. Tijdens een 1-op-1 gesprek sta ik voor je klaar om je op weg te helpen met dat wat jou op dit moment tegenhoudt. We kijken hierbij naar het hele plaatje: je mind, body en spirit. Wat kan er op dit moment wat extra liefde gebruiken? Waar zitten je grootste uitdagingen en kansen? 

De sessie wordt volledig afgestemd op jouw behoeften. Dat betekent dat een sessie er voor verschillende mensen heel anders uit kan zien. Heb jij hulp nodig met voeding, of heb je vooral een luisterend oor nodig? Iedereen is uniek, en daarom mijn aanpak ook. Ik voel mee wat jij nodig hebt en help je waar ik kan. Voel je meteen een JA! Boek dan meteen je afspraak via de knop hieronder. Wil je liever eerst even voelen of we echt de juiste match zijn? Ik denk graag met je mee! Hieronder kan je vrijblijvend een kennismaking inplannen. Ik zie je graag!

Prijs:
90 min. € 122
45 min. €77

Caroline

Dimphy brought me hope in the darkest time in my life. In March of 2021, I began having crazy neurological symptoms including heart palpitations, extreme fatigue, insomnia, trembling hands, shortness of breath, anxiety and more. It was terrifying, and abruptly caused my life to completely stop. I could no longer work, care for my children, prepare food, perform daily tasks or even get out of bed. I knew about people’s healing stories following the Medical Medium diet, but feared that it wouldn’t work for me and that I would have to deal with these symptoms the rest of my life.Dimphy offered me constant assurance that like hers, my body had the ability to heal. Her guidance, intuition, compassion and ability to offer hope truly got me through the scariest time of my life. Today, I am SO much better and know that I’m not far from being close to fully healed. I can care for my kids again, cook, clean, travel, etc. It truly is a MIRACLE! I could not have made it through this difficult journey without Dimphy’s help. I can’t recommend her services enough! She is truly a gift to this world.

Healing / Reading

Een energetische healing is bedoeld om je energetische systeem op te schonen. Waar zitten je blokkades en hoe kunnen we ervoor zorgen dat de energie weer beter gaat stromen? Een healing begint altijd met een gesprekje vooraf waarin we nog even samen een kop thee kunnen drinken en het over je intentie kunnen hebben. Zijn er bepaalde plekken die pijn doen waarvan je het fijn vindt als ik er specifiek naar kijk? Is er iets specifieks wat je hoopt te halen uit deze healing? Dan neem ik dit mee. 

Vervolgens mag je je schoenen uitdoen en met kleren aan op de zachte massagetafel gaan liggen. In ongeveer 30 minuten zal ik alle chakra’s (belangrijke knooppunten van je energiesysteem) afgaan, en zal ik deze zowel uitlezen als een healing impuls geven. Na de healing gaan we wederom praten en mag je me vertellen wat je ervaren hebt, waarna ik ook zal delen wat ik gezien heb. 

Vaak krijg ik tijdens het uitlezen beelden te zien over datgene waar je een vraag of intentie over hebt gezet. Het kan zowel een bevestiging zijn van wat je al voelde of het kan bijvoorbeeld inzichtelijk maken waar bepaalde blokkades vandaan komen. Vaak helpt alleen dit aankijken in samenwerking met de healing impuls al een heel eind in het oplossen van blokkades, afhankelijk van de aard van de blokkade. 

De meeste mensen halen uit een healing veel bruikbare inzichten (richting) en de meeste mensen voelen zich lichter of ervaren meer zachtheid, maar ook kan een healing bepaalde groeiprocessen in gang zetten. Er gebeurt datgene waar jouw ziel klaar voor is en behoefte aan heeft. Ook in de weken na de healing hoor ik graag nog even van je hoe je het hebt ervaren en is er eventueel ruimte voor wat korte vragen. 

Voel je een JA? Boek hieronder een healingsessie. Deze vinden altijd plaats op locatie in Haaren. Eerst even kennismaken? Plan dan hieronder een vrijblijvend gesprek in.

Prijs: Healingsessie €144
Pakket Healing traject met 3 healings €377

Celine

Ik heb enkele weken geleden een healing mogen ontvangen van Dimphy waar ik echt de tijd voor nodig had om mijn ervaringen in woorden om te zetten. In mijn eerdere ervaringen van healings voelde ik altijd een bepaald soort weerstand die ervoor zorgde dat ik niet kon ontspannen en mezelf kon overgeven aan de healing. Bij Dimphy was dit compleet anders. Overgave stond centraal en alhoewel ik weerstand voelde, leek het ook alsof ik door haar geleid werd om hier doorheen te ademen. Ik zag voor het eerst beelden opkomen en was overrompeld door alle gevoelens die naar boven kwamen. Het was alsof ik ineens de helderheid had om van een afstandje naar mijzelf te kijken. Opgekropte boosheid en verdriet kwamen eruit door de lieve begeleiding van Dimphy waardoor ik de weken erna meermaals grote inzichten kreeg. Het was geen Quick fix maar een mooie opening van een duurzaam en waardevol proces. Ze heeft me geholpen om meer te vertrouwen op mijn eigen intuïtie en gaves. Om beide kanten van het leven als belangrijk onderdeel te zien. Niet alleen de lichte, maar ook de donkere kant is welkom.

EFT​

Emotional Freedom Technique is een methode waarbij je zelf met je hand op bepaalde punten klopt (meridiaanpunten). Door dit in een bepaalde volgorde te doen met de juiste focus en intentie, kun je emotionele bagage leren loslaten en lichamelijke klachten verminderen. Door te tappen op de punten terwijl je je tegelijkertijd focust op het gevoel dat je wilt opheffen, kun je ervaren dat de energie weer gaat stromen. Je kunt voelen dat de klacht minder aanwezig wordt of helemaal verdwijnt. Het fijne aan EFT is dat het snel werkt en dat je het makkelijk zelf kunt leren toepassen. Hiermee heb je altijd een handige tool in je box voor als je je ineens heel gestrest voelt over dat dingetje op werk of die presentatie, of als je ineens iets verdrietigs moet verwerken. 

Wil je EFT graag ervaren? Boek dan hieronder een sessie.

Prijs: 60 minuten € 88

Olivia

My EFT session with Dimphy was so therapeutic. Dimphy held such a loving, supportive space for me as she guided me through the tapping points. I felt noticeably calmer, more relaxed and centered after our session. And I’ve been able to use what she taught me on my own since. So grateful for her guidance!

Sound healing

Klanken en muziek zijn bijzonder helend. Als geschoold zangeres vond ik het mooi om te ontdekken dat ik ook op het gebied van genezing mijn stem in kan zetten ter bevordering van ontspanning, rust, heling en verbinding. Door een afwisseling te maken tussen gechannelde zang met klankschalen en nummers met tekst kan ik goed aanvoelen wat het beste bij een groep past op elk moment. Ik heb inmiddels op meerdere prachtige retreats mogen zingen en vind dit enorm mooi om te doen. Ben je geïnteresseerd in zang voor een retreat of wil je bijvoorbeeld een meditatie ingezongen hebben, neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden. Voorbeelden van mijn werk kun je onder andere vinden via de samenwerkingpagina, bij Envol app.

Prijs: op aanvraag

Arvid

Ogen dicht, ontspannen zitten, of liggen, en genietend de rust over je heen laten komen. Dat is wat ik heb ervaren, bij een woonkamerconcert van Dimphy. Als zij mee gaat zingen met haar klankschalen, waan je jezelf in oeroude bossen, waar de magie nog alom aanwezig is. Met haar prachtige gezang brengt Dimphy,  de energie van andere prachtige werelden tastbaar dichterbij. Uitgerust en opgeladen, weer naar huis met hernieuwde kracht en energie.

Wil jij,

Is je antwoord op 1 of meerdere vragen een JA!
Boek dan hieronder je gratis discovery call. Ik zie je graag! 

Is je antwoord op 1 of meerdere vragen een JA! Boek dan hieronder je gratis discovery call. Ik zie je graag! 

Scroll naar boven