Email

readytoliveoutloud@gmail.com

Zoals je misschien aan mijn verhaal ook hebt kunnen lezen ben ik breed gespecialiseerd. Om het een beetje te kaderen heb ik dit omvat in een tweedelig primair aanbod: De Deep Dive en het Deep Dive coaching traject. Daarnaast bied ik nog via het ikiguides platform een groepscursus aan over het Wholefood Plantbased dieet. Klik hier om daar meer over te lezen.

Naast dit primaire aanbod, bestaat er beperkt de mogelijkheid om losse sessies te boeken. Dit kan voor een EFT sessie, (plantbased) coaching, of healing sessie zijn. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Kennismaking

Voordat we samen aan de slag gaan bied ik een gratis discovery call aan van ongeveer 20 minuten. Hierin kunnen we samen ontdekken of we de juiste match voor elkaar zijn. Je kan je hulpwens bespreken en als het goed voelt kunnen we dan samen een plan van aanpak maken om jou nog meer in je kracht te zetten. Stuur me dus gerust een berichtje via Instagram, mail of het contactformulier, dan plannen we een vrijblijvend gesprek in. Ik hoor graag van je!