Email

readytoliveoutloud@gmail.com

Ben je even helemaal vastgelopen, fysiek, emotioneel of spiritueel? Of heb je iemand nodig die even met je meedenkt en je een zetje geeft opweg? En wil je liever gister dan morgen een oplossing?

Dan is de Deep Dive wat voor jou!

De deep dive is een enkele sessie van minimaal 3 tot maximaal 6 uur waarin we diep gaan voelen en kijken wat JIJ nodig hebt om verder te kunnen. Je komt met een concrete hulpvraag, en je gaat weg met een concreet stappenplan. In deze sessie kunnen we alles doen wat nodig is. Het programma wordt volledig afgestemd in overleg.

Mogelijke thema’s:

Je loopt lichamelijk tegen allerlei kwaaltjes en klachten aan en weet niet wat je ermee aanmoet. In de Deep Dive kunnen we gaan kijken naar je eetpatroon en voeding. Wat is er aan de hand in je lichaam en hoe kan je weer optimaal met je lichaam samen gaan werken? Eventueel kunnen we nog een healing/reading doen om ook te kijken naar de blokkades die hier energetisch rondom hangen, en een eerste healing impuls geven om de klachten wat te verminderen. Aan het eind van de dag weet je wat er in je lichaam speelt, en hoe je jezelf optimaal kan ondersteunen onderweg naar herstel.

Je loopt aan tegen allerlei blokkades. Je wil wel vooruit maar je wordt tegengehouden door allerlei angstige gedachten. Met een healing/reading kunnen we samen gaan kijken waar deze angsten vandaan komen, en misschien zelfs een deel ervan weghalen. Je leert de basisbeginselen van EFT om jezelf te kunnen kalmeren in elke situatie en krijgt advies over ondersteunende voeding en supplementen die je klachten kunnen verminderen en op termijn zelfs kunnen laten verdwijnen. Aan het eind van de dag heb je er volle vertrouwen in dat je er doorheen kan werken en heb je de tools en middelen gekregen om dit te doen.