Email

readytoliveoutloud@gmail.com

In dit programma gaan we gedurende acht weken intensief aan de slag om jou weer helemaal in je kracht te zetten. Het programma omvat vier kernthema’s waar we mee aan de slag gaan, en vier intensieve 1 op 1 sessies van maximaal 90 minuten. Tussendoor krijg je ook extra verdiepend materiaal om mee aan de slag te gaan. Dit programma vind in afstemming plaats op locatie (Oisterwijk, Noord-Brabant) of online. Aan het einde van de deep dive:

 
De kernthema’s van dit programma:

Hoe ondersteun je je lichaam optimaal met voeding? Voeding is je basis, je brandstof. Als je diesel in een benzinetank gooit kan je doen wat je wil maar gaat de auto nooit lekker rijden. We gaan dus kijken naar je voedingspatroon en wat je realistisch gezien kan doen om te zorgen dat je beter in je vel komt te zitten. Niks moet, alles mag! De focus zal voornamelijk liggen op het toevoegen van de sleutels tot gezondheid: groenten en fruit.

 

Met behulp van een reading/healing sessie op locatie of EFT sessie online, gaan we de diepte in. We gaan blokkades opsporen en opheffen. Waar hou jij jezelf nog klein? Waar valt er nog veel winst te behalen? Na deze sessie heb je een belangrijke sprong in bewustwording gemaakt en inzichten ontvangen waar je verder mee kan.

 

Wat maakt jou helemaal warm van binnen? Waar ga jij echt van aan? We gaan samen onderzoeken wat het is waar jij helemaal vrolijk van wordt. Ook ga je leren om zelf beter de hints op te vangen van je hart zodat je zuiver je richting kan bepalen en een mooi pad voor jezelf kan gaan uitstippelen.

 

Heel vaak willen we dingen controleren die buiten onze macht liggen. We hebben moeite met loslaten en vertrouwen. We gaan met het thema Vertrouwen aan de slag. Je gaat leren om makkelijker los te laten en te vertrouwen. Waar kan je actie op ondernemen en waar kan je het laten gaan? Je leert beter mee te gaan in de flow van het leven en je voelt je steeds meer gedragen op je pad.

Voelt alles in jou nu JA! Of twijfel je, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Stuur me dan nu een berichtje voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, of meld je hier aan voor een kennismaking