Are you ready to live out loud?

Welkom lieve jij. Heb je het gevoel dat je in je leven wordt tegengehouden? Door een chronische ziekte, burn-out, stress of iets anders? Ben je er klaar voor om de controle terug te nemen en je leven weer voluit te gaan leven? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

In mijn zoektocht van 12+ chronische ziekten en jaren veelal bedgebonden terug naar gezondheid, heb ik meer dan 40 reguliere en complementaire interventies geprobeerd in 7 jaar tijd. Tot ik een leefstijl vond die echt werkte en ik langzaam mijn bed weer uit kon komen. In de afgelopen jaren heb ik trainingen gevolgd in de interventies die ik echt de moeite waard vond en waar ik ook anderen grote sprongen mee zag maken. Iedereen heeft een zelfgenezend vermogen en ik gun het iedereen om deze ‘lichtknop’ aan te kunnen zetten en zijn leven voluit te kunnen leven. Inmiddels heb ik genoeg wondertjes mogen aanschouwen om te weten dat er veel meer mogelijk is dan we vaak denken. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Voel je vrij om mijn site te bekijken en om vrijblijvend contact op te nemen voor een kennismaking. 

Heel veel liefs, 

Dimphy

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.